Het maken van fitnesstrainingen als onderdeel van uw levensstijl is een van de beste beslissingen die u ooit in uw leven kunt nemen. Om het beste uit uw fitnesstrainingen te halen, is het belangrijk om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn over wat het beste voor u is en wat niet. Hier zijn drie veel voorkomende misvattingen die mensen hebben over fitnesstrainingen.

Je bent klaar om helemaal fit te worden

Dus je hebt eindelijk besloten om een vinkje te zetten naast “Ga naar de sportschool” of een andere versie ervan op je lijst met nieuwjaarsresoluties van vijf jaar geleden. Gefeliciteerd! Nu dat je die belangrijke stap hebt gezet, is het belangrijk dat je het beste uit je fitnesstrainingen haalt.

Wat je doelen ook zijn – zweten met oefeningen om snel gewicht te verliezen of je snel op je buikspieren richten met intensieve ab workouts – laten we deze drie misvattingen die je over fitnesstrainingen zou kunnen hebben, uit de wereld helpen.

Goede en renderende fitnesstrainingen hoeven niet per se geld te kosten

Het materiaal en de inspiratie (van wordt omringd met buff organismen en mensen die vastbesloten zijn om buff organismen te hebben) veroorloofd door een gymnastiek kunnen verzekeren–geen garantie— succes bij het bereiken van zijn geschiktheidsdoelstellingen. Ik zeg kan en niet doet omdat we allemaal weten dat het krijgen van een gymnastieklidmaatschap geen garantie is voor succes, en dat geldt ook voor de home-trainingsapparatuur.

Een groot aantal verschillende trainingen

Er zijn vele variëteiten van fitnesstrainingen waar je uit kunt kiezen en waar je geen geld aan hoeft uit te geven. Buitenactiviteiten zoals fietsen en hardlopen zijn perfect voor uitgaande mensen. Krachttraining en tuinwerk zijn slechts een paar van de vele manieren om thuis te trainen.

Beslis over uw fitness doelen, weet welke oefeningen of activiteiten te doen en wat is het beste om te eten om ze te bereiken, en download of wijzig een aantal printbare gewichtsverlies grafieken voor begeleiding, en je bent klaar om te gaan. Aan het eind van de dag is het uw vastberadenheid die garant staat voor succes, niet voor dure apparatuur.

Fitnesstrainingen zijn nutteloos bij het niet navolgen van een eetschema of supplementen

Het feit is dat wanneer je te weinig eet om gewicht te verliezen, je lichaam dit als een bedreiging voor zijn overleving beschouwt en reageert door meer vet op te slaan om te overleven. Als je eenmaal hebt besloten dat je niet zonder voedsel kunt overleven (verrassing, verrassing), begin je ofwel de gebruikelijke hoeveelheid voedsel te eten of begin je meer te eten dan je vroeger gewend was, omdat je je tijdens je periode van “krankzinnigheid” van voedsel verstoken voelde.

Hoe dan ook, het lichaam interpreteert dit als een loutere reactie van de hongersnood en reageert door nog meer vet op te slaan dan voorheen in afwachting van een nieuw hongerfeest. Nu is dat wanneer fitnesstrainingen zinloos worden.

De lengte van je training bepaalt niet per definitie de kwaliteit van je training

De waarheid is dat het lichaam na enige tijd gewend raakt aan een trainingsroutine en de spiergroei een plateau bereikt. Op dit punt zullen je spieren weigeren te groeien, tenzij je variatie in je trainingen introduceert.

Ook kan te lang, te vaak en te hard trainen je spiermassa kosten. Als je bijvoorbeeld meestal elke dag een ab-training doet, geeft het je spieren niet de tijd om te genezen, wat ze nodig hebben om te groeien.

Dit zijn slechts enkele van de misvattingen die mensen hebben over fitnesstrainingen. Er zijn er nog veel meer, dus neem niet zomaar een werk gerelateerd advies dat op je pad komt. Vraag en leer. Het maken van fitnesstrainingen als onderdeel van uw levensstijl is een van de beste beslissingen die u ooit in uw leven zou kunnen nemen, dus het loont de moeite om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn.