Reizen met een smartphone kan alles eenvoudiger maken. Naast de mogelijke voordelen zijn er een aantal dingen om in gedachten te houden, zoals het persoonlijk houden van uw informatie.

Zorg dat wanneer je je mobiel niet gebruikt deze is vergrendeld

Dit is waarschijnlijk de meest essentiële factor die je kunt doen tijdens het reizen (echt, in het algemeen). Je zou een beschermd scherm moeten hebben op je mobiele telefoon, zodat als iemand hem vastpakt, hij of zij niet alles toegankelijk heeft.

Velen mensen kiezen voor een lokale SIM kaart

Koop een lokale SIM-kaart! Niets heeft mijn reisleven beter gemaakt (en ik reis veel), dan het kopen van lokale simkaarten. Ze zetten in het algemeen uw mobiele telefoon om in een lokale mobiele telefoon, waardoor de toegankelijkheid betaalbare informatie en contact op te nemen met de prijzen. U kunt zo veel geld besparen.

Wantrouw openbare Wi-Fi punten

Het is verbazingwekkend om tijdens het reizen bankrekeningen te kunnen onderzoeken, net als het controleren van e-mail, Facebook of myspace, en ga zo maar door. Normaal gesproken ben je waarschijnlijk in orde met wat voor WiFi je ook ontdekt, maar wees sceptisch. WiFi wordt door niemand gecontroleerd en door velen gebruikt. Ook, wanneer u kunt, gebruik 2-staps bevestiging met uw gegevens. Het is dat beetje extra bescherming.

Handige applicaties voor communicatie en kaarten

Niet alleen kunt u een term of term inbrengen en laten omzetten (van of naar een veelheid van talen), maar u kunt er ook over discussiëren, zoals bij een soort wereldwijde vertaling, en het zal dan terugkomen in de andere terminologie. Het is niet real-time, maar wel dichtbij genoeg. U kunt zelfs een afbeelding maken van een indicatie of selectie, en het zal het schrijven en vertalen voor u kiezen. Deze functie presteert niet zo goed als de andere technieken, maar het is nog steeds geweldig.

Automatisch synchroniseren

Als u een lokale SIM-kaart koopt die u per mb kost, converteer dan automatisch synchroniseren. Deze vaststelling laat uw verschillende applicaties toe om nieuwe details, updates, enz. te onderzoeken. Als u deze optie laat staan, kan het uw informatie rantsoen geleidelijk aan wegbloeden. Het uitschakelen van de app heeft als beloning dat u niet voortdurend op de hoogte wordt gesteld van nieuwe e-mails, alleen wanneer u de app binnengaat en persoonlijk vernieuwt.

Een goede oplader voor een lange reis

Overweeg ook om van uw acculader af te komen. Niet alle oplaadapparaten zijn hetzelfde. Sommige zullen sneller kosten dan andere. Ik ontdekte wat ik denk dat de Beste USB Journey Charger is, maar ik heb daar wat advies over hoe je iets uitstekend kunt ontdekken als dat bepaalde ontwerp niet is wat je nodig hebt.

Een kwalitatief hoesje

Afhankelijk van uw algehele onhandigheid, en welke mobiele telefoon u heeft, kan het de moeite waard zijn om een hoesje te kopen. Een kwalitatief hoesje kan uw mobiele telefoon niet onbreekbaar maken, maar het kan natuurlijk nooit kwaad.

Wat moet je nog weten over je mobiele telefoon tijdens de reis

Het is de moeite waard om met je smartphone te reizen. Niet alleen Grafieken en Converteren, maar ook voor Facebook of myspace Courier (of WhatsApp of Viber) om 100 % gratis verbinding te maken met oude en nieuwe vrienden. Zoals alles, wees je bewust van je omgeving (zoals het niet maken van het maken van het op een bureau of het zetten van het uit je zak), en je zult waarschijnlijk uitstekend zijn.