De meeste mensen weten wat Aloë Vera is. Het is een soort plant die gekweekt wordt op land dat het meest gebruikt wordt voor zonnebrand. Wat mensen niet weten over Aloë Vera is de vele toepassingen ervan uit het verleden. Het wordt ook vaak beschreven als een gezondheidssupplement.

Voor brandwonden

Aloë als een actuele zalf Aloë wordt al eeuwenlang gebruikt om brandwonden, snijwonden en blauwe plekken te genezen. Aloë helpt ook diabetici die lijden aan actuele pijnlijke plekken als gevolg van hun ziekte. Een ander actueel gebruik voor aloë is huidverzorging.

Voor pijnstilling

De lijst van actuele problemen waar aloë voor wordt gebruikt is van een behoorlijke omvang. Aloë kan worden gebruikt om de huidgroei te bevorderen en de zure binnenkant van aloë kan worden gebruikt als een effectieve pijnstiller.

Voor het doden van bacteriën, schimmels en virussen

Aloë vera produceert ook ten minste zes verschillende antiseptica, die kunnen doden schimmels, bacteriën, schimmels en virussen. Aloë kan helpen bij vlekken op de huid en sommige mensen gebruiken het zelfs om acne te behandelen.

Ongeveer 500 verschillende medische toepassingen

Aloë vera is een zeer nuttige plant, die al honderden jaren wordt gebruikt voor allerlei problemen. Aloë is gebruikt voor kaalheid, brandwonden, snijwonden, kneuzingen, blauwe plekken, gebroken botten, en nog veel meer.

Er zijn ongeveer 500 verschillende medische toepassingen die in de afgelopen 50 jaar zijn opgeschreven. Dat is niet alles van de eeuwwisseling inbegrepen. Actuele toepassingen zijn gebruikt voor zo lang als veel mensen zich kunnen herinneren.

In welke vormen kan ik Aloë Vera verkrijgen?

De meest voorkomende vorm van aloë gebruikt voor actuele zalven is aloëgelei, dat is het natuurlijke extract van de bladeren van de plant. De toepassingen van aloë zijn talrijk en zijn allemaal wetenschappelijk bewezen door de jaren heen.

Veel mensen over de hele wereld gebruiken aloë als een actuele zalf. Of het nu gaat om brandwonden, snijwonden of blauwe plekken, ze gebruiken nog steeds aloë omdat ze nog steeds blij zijn met het resultaat.

Ook voor cosmetica

Aloë wordt ook gebruikt in cosmetica, en als een schoonheidsherstellend ding. Bij het gebruik van aloë voor brandwonden of snijwonden, voel je meestal een rustgevend gevoel bij contact, dit is de vetzuren in de aloë in wisselwerking met de verbranding en het doden van de schadelijke bacteriën.

Als gevolg hiervan wordt aloë vera het meest gebruikt als een actueel geneesmiddel, en wordt vaker gevonden wordt gebruikt voor brandwonden op mensen in Amerika.

De toverstaf van de hemel

De oude Grieken gebruikten Aloë Vera voor veel dingen, waaronder kaalheid en slapeloosheid. De indianen noemden Aloë Vera de “Toverstaf van de Hemel”. Het gebruik gaat maar door en door voor veel verschillende culturen.

De lijst van wat alle Aloë Vera is gebruikt voor omvat dingen zoals een afrodisiacum, om wormen te verdrijven, laxeermiddel voor luie en zwakke mensen, gebruikt om blaren, hoofdpijn, geelzucht, hoest, en nog veel meer te helpen genezen. Al deze dingen genazen met één plant.

Culturen over de hele wereld hebben Aloë Vera ook niet lichtvaardig opgenomen. De plant wordt ongeveer vijf keer in de bijbel genoemd, inclusief het verhaal over de mensen die 40 jaar lang hebben rondgedoold. Aloë Vera is nu bijna overal te vinden. Je kunt de Aloë Vera plant herkennen aan zijn stijf uitziende cactusachtige bladeren. Aloë Vera wordt nu het meest gebruikt voor brandwonden en blauwe plekken, vooral omdat het bij contact bijna een rustgevend gevoel geeft.

Er zijn meer dan 240 verschillende soorten Aloë Vera, maar tot nu toe zijn er slechts vier erkend voor hun krachtige voedingswaarde. Alleen al in één blad Aloë vind je 75 voedingsstoffen, 200 actieve stoffen, 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen.