Wie een ongedekte persoonlijke lening kan krijgen is een onderwerp waar ik al jaren deel van uitmaak. Door het omgaan met potentiële vooruitzichten die geïnteresseerd zijn in ongedekte financiering, ben ik in staat geweest om te begrijpen wat een hoog risico kredietprogramma zoals ongedekte financiering te bieden heeft. Dit artikel kan worden gebruikt als een instrument bij het zoeken naar ongedekte persoonlijke leningen.

Sommigen mensen kunnen simpelweg geen onderpand bieden

Als u geen eigen huis of andere waardevolle eigendommen te gebruiken als onderpand, kunt u denken dat u niet in staat zal zijn om een lening te krijgen om een grote aankoop te financieren. Als dit het geval is een ongedekte persoonlijke lening kan een goede optie voor u zijn.

Hoewel de kwalificaties om een ongedekte persoonlijke lening te krijgen zijn moeilijker dan die van gewaarborgde leningen, is het nog steeds mogelijk voor veel mensen om er een te verkrijgen. Onbeveiligde persoonlijke leningen zijn ontworpen voor mensen die geen eigen huis of andere waardevolle goederen of die niet over een zeer lange kredietgeschiedenis beschikken omdat ze jong zijn en niet veel tijd hebben gehad om er een op te richten.

Waar zullen de kredietverstrekker voornamelijk naar kijken?

De belangrijkste factor die kredietverstrekkers overwegen voor mensen die een aanvraag indienen voor ongedekte persoonlijke leningen is een regelmatige bron van inkomsten. Kandidaten die getrouwd zijn, een vaste baan hebben en ten minste twee jaar op hetzelfde adres hebben gewoond, zullen de gemakkelijkste tijd hebben om een ongedekte persoonlijke lening te krijgen, maar zelfs mensen die niet aan deze eisen voldoen, kunnen nog steeds een lening krijgen, net tegen een hogere rente.

Kredietwaardigheid test

Kredietverleners zullen rekening houden met uw inkomen bij het aanvragen van een persoonlijke ongedekte lening en zullen meestal vragen om een bewijs van inkomen in de vorm van loonstrookjes van een W-2. Zij zullen ook een achtergrond controle die het verkrijgen van een kopie van uw krediet geschiedenis en credit score omvat. Hoe hoger uw inkomen en hoe beter uw krediet geschiedenis en score zijn hoe lager uw rente zal zijn.

Minder hoge bedragen tegen hogere rentes

Meestal geven kredietverstrekkers minder voor ongedekte persoonlijke leningen dan ze doen voor gewaarborgde leningen en tegen hogere rentevoeten. Dit komt omdat ze een groter risico nemen en niets terug te nemen hebben als u de lening in gebreke blijft. Ongedekte persoonlijke leningen worden nog steeds geleverd met een reeks van voorwaarden, wat betekent dat het bedrag van de lening, het aantal jaren dat u moet betalen, de rentetarieven, en het bedrag van de betaling zal variëren afhankelijk van uw omstandigheden.